Local time:

Rólunk

Az LDG Capital Zrt.-t 2014-ben alapították hazai és nemzetközi pénzügyi, valamint banki tapasztalatokkal rendelkező független szakemberek. A cég komplex szolgáltatásokkal áll kis, közepes és nagyvállalati ügyfelei rendelkezésére, főként vállalati pénzügyi és menedzsment tanácsadással, valamint a pénzügyi szerkezetátalakítási tanácsadás területén. Végig kísérjük tanácsadói munkánkkal a generációváltás következtében történő cégértékesítés folyamatát, szakmai partnernek vagy tőkepiaci befektetőnek. Megoldást adunk cégfelvásárlással történő növekedéshez

Cégünk és partnerei sokoldalú pénzügyi-, jogi és tranzakciós tapasztalatukat és tudásukat kombinálják annak érdekében, hogy a piacon tevékenykedő vállalatoknak testreszabott megoldásokat nyújthassanak. Tevékenységünket az ügyfeleink igényei irányítják: cégünk kiemelt figyelemet fordít az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartáson alapuló együttműködésre.

Tapasztalt szakembereink segítséget nyújtanak a vállalkozásoknak, hogy képesek legyenek komplex üzleti kihívásaikat kezelni: új üzleti lehetőségek, befektetők illetve üzleti partnerek felkutatásában segédkeznek, megfogalmazzák a bajba jutott cég értékeinek megtartásával a rendelkezésre álló lehetőségeket, annak érdekében, hogy ügyfeleink közelebb kerüljenek céljaik megvalósításához.

A vállalat-adásvételi tranzakciók mindkét oldalán ülők gondolkodásmódját és motivációit ismerve és értve, egy vállalatfelvásárlási ügylet során ügyfeleinket a tranzakció minden lényeges lépésében támogatjuk a célpont azonosításától és megközelítésétől a tárgyalási taktikán keresztül az ügylet strukturálásáig.

Munkatársainkat a függetlenségen alapuló objektivitás, rugalmasság, kiterjedt hazai és nemzetközi kapcsolatrendszer, a helyi piacok ismerete és egyedülálló tapasztalata jellemez.

Login  |  Kapcsolat: info@ldggroup.com